Abraçades sempre, o només a vegades? Al Novembre a carretades!

Ja no recordem la calor de l’estiu, ara busquem escalf amb una paparina de castanyes  o amb un plat de sopa. Busquem escalforeta, ens preparem per l’hivern, i no ens adonarem que ja tindrem el Nadal aquí, per això a la residència La Vostra Llar Gràcia de Barcelona volem dedicar aquest més per preparar-ho tot i deixar ben bonica la residència.

Ens agrada fer les coses amb temps i amb carinyo. Dedicarem bona part del taller d’arterapia a fer les nostres creacions nadalenques. Per fer lloc als torrons, no ens oblidarem dels nostres exercicis de fisoteràpia. Per tenir la ment a punt i no oblidar-nos de cap paraula del vers de nadal, seguirem amb les nostres sessions d’estimulació cognitiva.

Com és habitual amb nosaltres, ens agrada treure el nas en tot allò que ens hi conviden, per això un any més participarem al concurs de felicitacions de Nadal de ACRA, que no sabem si guanyarem, però hi disfrutem tan creant-les… que ja ens sentim premiats.

I encara amb la boca de gust de panellets, deleitarem el nostre paladar amb el dinar de l’avi, el primer dijous de més i, abans de començar amb els àpats de Nadal, farem les celebracions d’aniverasris  d’aquells de nosaltres que han fet anys aquest mes. Potser aquest mes haurem de fer sessió doble de gimnàs!

Així comença el més de novembre, preparem-nos per combatre el fred… Com? Amb abraçades a carretades!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles