agencia de marketing

Activitats individualitzades, el treball i l’atenció centrada en la persona

Les activitats individualitzades ens permeten treballar les capacitats residuals de cada un dels residents des del millor punt de vista.

Per això, l’equip tècnic i assistencial crea un pla centrat en cada resident i usuari de la residència i centre de dia La Vostra Llar La Rambla de l’Hospitalet de Llobregat. En aquests plans d’actuació es contemplen les competències de cada persona individualment i s’adeqüen seguint els seus gustos i preferències per poder preservar totes les seves capacitats ajustant les activitats a desenvolupar.

Activitats matemàtiques, pràctiques musicals, fomentació de l’ús de la memòria, gerontogimnàstica, activitats tecnològiques o lúdiques, passejades terapèutics o tasques de la llar, com regar les plantes o doblegar una mica de roba.

De aquesta manera, els ajuden a desenvolupar un treball amb el qual aconseguir el nostre gran objectiu final: el major estat de benestar i qualitat de vida de cada un dels nostres residents.

Amb aquestes actuacions millorem l’estat físic, psíquic i cognitiu dels nostres residents, així com l’emocional, oferint una actuació integral on tots els nostres professionals estan implicats.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles