Benvingut Abril!

A la nostra societat el temps de lleure cada vegada és més important. És per això, que l’animació sociocultural és un element clau d’integració en l’àmbit residencial que permet organitzar l’oci dels residents en funció de les seves preferències i de les seves necessitats. En aquesta línia, treballem la motivació i fomentem que siguin els protagonistes del seu propi desenvolupament. Al seu torn, les varies activitats que setmanalment es programen a la Residència i Centre de Dia Blanes – La Vostra Llar, tot i sent lúdiques també tenen un valor terapèutic.

ACTIVITATS PROGRAMADES

JOCS DE TAULA

S’efectuen jocs grupals per procurar promoure la comunicació i les relacions entre els residents (cartes, puzzles, dominó, bingo…). Mitjançant el joc sel’s ajuda a deshinibir-se.

TALLER DE MANUALITATS / DIBUIX I PINTURA

A través d’aquestes activitats es pretén treballar la creativitat, mantenir i millorar la salut mental, la motricitat, al seu torn sent un exercici divertit i placenter.

TALLER DE MUSICA

Cançons del record, cançons que els fan tornar al passat sempre generant un ambient de socialització, relaxant i estimulant.

TALLER DE LECTOESCRIPTURA I CÀLCUL / MEMÒRIA

Organitzem activitats encaminades a prevenir l’envelliment cerebral. Radica en fomentar i mantenir la memoria, capacitat de càlcul y concentració a través de fitxes, adaptant la dificultat segons requereixi cada resident.

SESSIÓ DE MANICURA

ACTIVITATS ESPECIALS

CELEBRACIÓ D’ANIVERSARIS

L’últim dijous d’aquest mes es realitzarà un berenar especial en honor aquells residents que han complert anys durant el mes.

Prohibit aburrir-se!!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles