agencia de marketing

Carnestoltes el rei dels pocasoltes!

No ens hem adonat i el febrer ja és aquí, ben cert és que és el mes més curt de l’any, per això volem aprofitar cada dia i no deixar perdre cap instant.

Tenim una gran tasca per endavant: el Carnestoltes! I com sempre volem donar el millor de nosaltres per gaudir-ne al màxim, omplir la residència de colors, gresca i xerinola. De què ens disfrassarem? Doncs serà una sopresa que a finals de mes es desvetllarà, com a pista us direm que és una cosa molt nostra, molt de Gràcia.

Treurem les nostres millor dots artistiques per decorar i fer les difresses aportant el millor de cadascú de nosaltres per entre tots fer-la “grossa”. I com a cirereta del pastís una actuació musical per poder fer uns “dancings” i passar-ho genial.

Som persones constants i ens agrada cuidar-nos, així doncs les sessions de fisioterapia i d’estimulació  cognitiva ens ajuden a mantenir ment i cos en forma.

Ni massa aviat ni massa tard  del dia, sempre tenim la nostra cita a la terrassa, disfrutant de agradables converses sota l’escalfor del sol, és que tenim el nostre paradis dins de gràcia: la nostra terrassa.

Sempre diuen que no hi ha dos sense tres, així que… UNO el primer dijous de mes gaudirem del “Menú de l’avi”, les delicatessen que ens fa el nostre cuiner, el Nukri; DOS ball de difresses amb el Duo Cabana el dia 24  i TRES l’ultim a divendres de mes festeta d’aniversaris per a donar el protagonisme que mereixen tots els que han fet anys aquest mes.

I la Mega? I tant que seguirá amb nosaltres la gosseta de teràpia. A partir d’aquest mes vindra els dimarts.

Ja hi som tots, ens hi posem? Visca el carnestoltes, el rei dels Pocasoltes!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles