agencia de marketing

Conversa, Tertúlia…. Patrimoni de la humanitat

Una conversa, una tertúlia… Estar en bona companyia i compartint els pensaments, opinions, engoixesi alegries o simplement conversar, estar… Les tertúlies haurien de ser patrimoni de la humanitat, potser així les conservaríem més. A la residència La Vostra Llar Terrassa prou sabem de la seva importància i, en qualsevol lloc, en qualsevol racó podreu trobar algun dels nostres residents que parlen de tot i no parlen de res. Alguns diuen passar l’estona, nosaltres en diem viure i aprofitar cada instant.

No fa gaire, en un dels nostres grups de conversa, va sorgir el debat de dir quines coses es feien abans que ara no es fan, i que haurien de tornar: unànimament va sortir les tertúlies. Així doncs, desde la nostre residencia posem el nostre graet de sorra i les preservem, i aqui teniu a la Pilar, la Dolores i la Concha parlant, conversant, de què? No ho sabem! el que sí tenim clar és que estan disfrutant.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles