agencia de marketing

Creem Nadal!

A fora fa fred, però a dins de la residència La Vostra Llar Gràcia de Barcelona, hi ha caliu, escalfor i tendresa.

Estem creant i ens estem preparant per gaudir d’uns dies de nadals plens d’escalf. Sabem que són temps complicats, però, per això, i amb més raó ens hem posat mans a la feina per fer que aquest dies siguin esplèndits, fets a mida per a nosaltres. Nosaltres creem el nostre Nadal.

Hem estat fent amb les pròpies mans les decoracions per l’arbrecentres de taula ben nadalencs, felicitacions colorides… i, com no, alguna que altre sorpresa per a tots vosaltres. Amb ilusió i ganes hem dedicat moltes hores a engalanar la casa.

Volem disfrutar de la festa de Nadal i ballar amb empenta a ritme de duo cabana…. Que ens portarà el pare Noel aquest any???
Per cremar els torrons gimnàs amb la fisioterapeuta i, per refrescar la memòria, i poder dir el vers de cap a peus, les sessions d’estimulació cognitiva, reminiscències, sensorials

Els alumnes de la escola Vedruna vindran aquest any? I tant! I ben fort que ens cantaran. I nosaltres? També! El sorprendrem amb una nadala.

I, per acabar bé l’any, farem un super Bingo Especial amb premis originals com es mereix acabar l’any… I el pròxim? Què ens portarà????

De moment, ja hem començat a obrir els “rens “ del nostre calendari d’advent per començar les festes amb dolçor!!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles