De Novembre enllà, agafa la manta i no la deixis estar

Durant aquest mes de Novembre a la residència La Vostra Llar Reig de La Garriga seguirem vetllant per complir amb el nostre objectiu principal: mantenir les activitats que aporten benestar als residents i que els omplen de vitalitat, com, per exemple, la teràpia assistida amb animals de la mà dels nostres amics d’ItCAN, les tertúlies grupals, tallers manuals, dinàmiques enfocades al manteniment físic dels residents… entre d’altres.

A banda d’això, també us volem fer saber que portem uns mesos treballant en la nostra aproximació a l’entorn més proper de La Garriga, teixint relacions amb entitats del municipi, per tal de promoure i afavorir la inclusió social dels residents envers el poble. Així doncs, de cara a aquest mes gaudirem d’una visita mensual de voluntaris de l’església de Sant Esteve que oferiran als residents una petita lectura i repartiment de la comunió. Per altra banda, de la mà de l’Auditori de Granollers gaudirem de l’activitat musical “Un matí d’orquestra” en la que a través d’instruments i cançons passarem una bona estona. Per últim, juntament amb la residència Nostra Senyora del Pilar realitzarem un intercanvi de cartes entre residents per aproximar-nos una mica més.

Ah! I no ens oblidem que comencem a tenir un munt d’idees per enfocar la preparació del Nadal, però això ja us ho avançarem una mica més endavant. Ara estem enfeinats en ultimar els preparatius de la Castanyada i a punt per fer un bon tiberi entre castanyes, moniatos i panellets!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles