Desembre d’alegries i colors!

Iniciem Desembre: el mes del canvis de paisatge i de l’alegria dels retrobaments.

Tot i que els dies són més curtets, aprofitarem els raigs de sol i la bona companyia  per seguir gaudint de la programació, pensant ja en l’estimat Nadal.

Per no perdre les bones tradicions, seguirem disfrutant de les activitats que tant ens motiven: el bingo, estrella inamovible de les activitats lúdiques, el taller de memòria, que tant ens facilita exercitar i reforçar les estructures cognitives, la gerontogimnasia que ens permet mantenir-nos actius fisicament o el taller de manualitats, que ens permet treballar la concentració i cohesió grupal a l’hora que mantenim la nostra llar ben decorada . Especialment aprofitarem el taller de manualitats per preparar les decoracions del centre, així com alguns detallets i sorpreses Nadalenques.

Celebrarem i tindrem presents les dates importants: el dia de Nadal o Sant Esteve amb menús especials i durant la setmana del 20 de desembre, gaudirem de l’escalfor de les escoles amb les seves postals i nadales plenes de bons propòsits. No podem obviar, el concurs per les families de les postals Nadalenques, la bústia de cartes per depositar els nostres desitjos i missatges a familiars/treballadors, i el sorteig de la panera el dia 24 de desembre.

Seguim gaudint!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles