Desembre: mes de llum, desitjos i companyia

El desembre ha arribat i un munt de sorpreses hem preparat! Com sempre, pels volts de les festes de Nadal tota la comunitat de la residència La Vostra Llar Reig de La Garriga sumem esforços per fer que siguin uns dies especial per a tots, i aquí us fem un recull de tot el que està per venir durant aquest mes:

  • Tallers manuals: Hem adquirit nous materials per elaborar unes manualitats d’allò més divertides i totalment relacionades amb les festes nadalenques. Alhora, totes aquestes manualitats estan destinades a tenir una finalitat terapèutica per als nostres residents.
  • Actuació «Acrobàtics»: L’entitat de dança «Acrobàtics» del nostre municipi ens sorpendran el proper dissabte 11 de desembre amb una actuació en la que no hi faltaran espectaculars acrobàcies.
  • Taller de galetes nadalenques: El dimarts dia 7 de desembre durem a terme un deliciós taller de cuina del qual sortiran unes galetes nadalenques boníssimes.
  • Bústia de Nadal: Del 3 de desembre al 6 de gener trobareu a l’entrada del centre una bústia en la que hi podreu dipositar missatges d’afecte personalitzats… Us animem a tots a participar-hi i deixar el vostre missatge per alegrar el dia a algú!
  • Sorteig panera de Nadal: El dia 24 de desembre a les 12h es realitzarà la famosa rifa de la panera de Nadal al centre.
  • Menús nadalencs: Tots els dies festius assenyalats al calendari gaudirem del menú tradicional a la residència, ja sigui l’escudella i carn d’olla, els canelons… No perdem la tradició!

I no ens volem oblidar d’anunciar que seguim mantenint aquelles activitats que ens beneficien tant i tant… la teràpia amb gossos, el servei religiós, el menú de l’avi el primer dijous del mes i la celebració d’aniversaris mensual.

L’equip de la residència Reig La Vostra Llar de La Garriga us desitja unes bones festes!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles