agencia de marketing

El que planta canta

Avui hem iniciat el projecta de jardineria a la terrassa de la residència.

Aquest projecte va dirigit a totes les persones de la residència que tinguin una motivació o interès per la horticultura i la jardineria.

Proporcionant un espai adequat a les necessitats de les persones grans, obrim les porta a la participació de tothom sense tenir en compte les seves dificultats.

L’horticultura és una activitat que s’ha de realitzar a l’exterior, per tant, és una activitat la qual trenca la rutina de treball que normalment es realitza a la residencia. També és important utilitzar els recursos naturals que proporciona l’època per cultivar la majoria de plantes medicinals i ornamentals (primavera i estiu). La temperatura i la llum en aquesta època de l’any, incita a promoure les activitats a l’exterior i a la participació alhora que s’aprofita com a font d’estímuls sensorials (vista, tacte, olfacte i oïda).

Aquesta activitat ajuda a crear vincles amb totes les persones que participen en ella, ja siguin de cooperació, compartir coneixements i la il·lusió de crear un projecta junts i formar part de ell.

Per altre banda, adaptant l’activitat a les necessitats dels residents fomentem el treball de les habilitats físiques i cognitives. Com per exemple, la motricitat fina i gruixuda, la coordinació, la seqüenciació, atenció i memòria, entre altres.

En definitiva, la jardineria és una activitat socials on es treballa l’equilibri físic i psicològic obtenint el benestar integral de la persona.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles