agencia de marketing

Famílies, us volem donar les gràcies

Benvolguts/Benvolgudes:

Des de la Direcció de La Vostra Llar, us volem donar les gràcies per la serenitat i confiança demostrada envers les mesures de prevenció que ens hem vist obligats a posar en marxa per a la protecció dels nostres residents, i que us hem vingut comunicant des del passat dilluns dia 9.

Per respondre a la evolució de la situació, comptem amb la elevada professionalitat i estat d’alerta de tots els treballadors i treballadores de La Vostra Llar i les instruccions que rebem periòdicament del Departament de Salut i de la Associació de Centres d’Asistencia a la Gent Gran de Catalunya, que ens va guiant respecte dels passos a seguir en cada moment.

Tot l’equip de La Vostra Llar estem permanentment en alerta per tal de poder fer front immediatament a qualsevol necessitat de protecció dels nostres residents.

Teniu el nostre compromís de mantenir-vos informats sobre qualsevol canvi que és produeixi en la situació, no obstant davant qualsevol dubte, us recordem que podeu posar-vos en contacte amb la Direcció del centre a través dels canals habituals.

Us agraïm poder continuar comptant amb la vostra compressió i suport.

Cordialment,

La Direcció de La Vostra Llar

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles