agencia de marketing

Gossos de teràpia a la residència LVLL Blanes

A la residència per a persones grans La Vostra Llar Blanes hem observat que els avis que són beneficiaris de la teràpia assistida amb cans obtenen clars beneficis a nivell emocional. Com a exemple, la Benita, la Rosario i l’Úrsula han creat un vincle afectiu amb el gos, de tal manera que quan el can s’apropa a elles, aprofiten per acariciar-lo.

La Carmen també s’ha mostrat molt afectuosa amb el gos en totes les sessions. Una altre participant l’Encarna, al començament només estava com a observadora, però al final ha participat amb il·lusió. En una sessió, va recordar el seu gos i va comentar que es deia Tarzán i de com van escollir el nom juntament amb el seu marit.

Aquesta teràpia al geriàtric i centre de dia La Vostra Llar Blanes, s’ha convertit en una tècnica per ajudar a millorar la vida dels nostres residents. És per aquest motiu que La Vostra Llar continua apostant per un projecte d’atenció sociosanitària partint de gossos de teràpia.

Per concloure, la teràpia assistida amb cans durant aquests quatre mesos d’activitat ha tingut excel·lent acollida per part dels usuaris. Les sessions pràctiques han resultat molt productives i útils per als participants. El projecte s’ha realitzat amb èxit al centre.

En general la valoració és molt positiva, ja que hem observat canvis afectius en els usuaris. Han estat molt pendent de quan seria la pròxima sessió i s’han mostrat motivats, afectuosos i participatius. També ha estat molt positiu a nivell cognitiu el fet que recordin els seus gossos i expliquin anècdotes sobre ells i aquella època.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles