agencia de marketing

Gresca i xerinola: Arriba el Carnestoltes

Arriba el mes del Carnestoltes a la residència i centre de dia La Vostra Llar Terrassa. Aquest serà el nostre primer Carnestoltes junts on aprofitarem per preparar la disfressa i la decoració del centre a diferents tallers on fomentarem la creativitat dels nostres avis i àvies. Als nostres residents els hi agraden molt les manualitats, així que estem segurs que ens ho passarem genial preparant-ho i la nostra llar quedarà ben divertida.

Com cada mes, continuem amb les activitats lúdiques, com els jocs de taula, els tallers de pintura o de manualitats. També es mantenen les activitats d’estimulació cognitiva individuals i grupals i els tallers de reminiscència. Totes aquestes activitats ajuden als residents a mantenir i preservar les seves capacitats cognitives, a estimular el llenguatge, a promoure la interacció i socialització i, en general,  a augmentar el seu benestar psicològic.

Un altre àmbit necessari i que es manté al mes de febrer són els grups de mobilitat d’extremitats inferiors i superiors i de rehabilitació portats pel nostre fisioterapeuta, així com les sessions de ioga. Aquestes activitats són molt ben rebudes pels nostres residents, ja que comporten una millora del benestar corporal, ajudant a mantenir i millorar l’estat físic general.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles