agencia de marketing

Gresca i xerinola sempre amb alegria i bon humor

El mes de desembre ha estat carregat d’emocions. Hem estat fent moltes activitats per preparar el nostre primer Nadal: Manualitats nadalenques, cantada de nadales, menús especials de Nadal, Sant Esteve, Cap d’any…  També hem rebut moltes visites inesperades que ens han fet una gran il·lusió, com la visita dels nens i nenes de l’escola Petit Estel La Nova. Ens van cantar nadales i ens van obsequiar amb unes postals molt boniques que vam exposar per tota la residència. També vam rebre la visita del Pare Noel i de ses majestats els Reis Mags, que van trovar la nostra llar. Va ser la primera vegada que vam rebre la seva visita, però amb lo bons que vam ser no van faltar a la seva cita!

Al llarg del mes de gener, continuarem amb les activitats de fisioteràpia que ens ajuden a mantenir les nostres capacitats motores i les d’estimulació cognitiva i sensorial, que ens mantenen actius mentalment. Nosaltres sempre hi posem els cinc sentits en tot allò que fem.

Els dies de ludoteràpia i artteràpia ens fan sortir de nosaltres la part mes artística i creativa, així entre una cosa i altre treballem ment, cos i esperit.

I de festa a festa i tiro perquè em toca! Començant pel «Menú de l’avi», que el farem dijous 13 i acabant pel les festes d’aniversaris.

Gresca i xerinola sempre amb alegria i bon humor.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles