agencia de marketing

I, amb ells, la il·lusió… Gener mes de màgia

Un any més sembla que hem estat bons, doncs, el dia 5 de gener ens van visitar els Reis Mags. A la residència La Vostra Llar Gràcia de Barcelona, vam preparar els trons ben engalanats i les nostres millors vestimentes per rebre’ls com es mereixien.

Amb ells les festes de Nadal han tocat fi, però nosaltres, amb l’empenta que ens caracteritza, seguirem treballant la ment amb les activitats d’estimulació cognitiva i sensorial. Amb la musicoteràpia i la ludoteràpia no només ens ho passem genial, sino que a més exercitem la ment i compartim bons moments amb els companys.

Turrons  i polvorons hem disfrutat, però ara el Joan, el nostre fisioterapeuta segur ens farà uns bons excercicis tan grupals com individuals per tornar a la nostre activitat habitual que tan ens agrada i tan bé ens fa.

Cada vegada ens agrada més, cada vegada ens deixem anar i disfrutem creant i compartint bons moments en el taller de artteràpia. La Mel? La nostre estimada gosseta de teràpia la veurem? I tant que sí! Ara tots els dimarts.

Sempre  fent activitats, sempre engrescats en alguna cosa, i, a més, quan el temps ens ho permet, a la terrassa anem per conversar de tot i de res.

Festes, festetes i festeses, totes i tenen cap, des de la primera setmana de mes amb el “Menú de l’avi” (aquest cop ho farem la segona setmana perquè ens coincideix amb els Reis Mags), i la ultima setmana la celebració dels aniversaris.

Sort que el mes té 31 dies ja que tenim molt per fer.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles