JULIOL, som-hi

Som-hi! ja tenim aquí el Juliol, i amb ell ve carregat d’activitats!

Sense anar més lluny començarem el mes fent el consell de l’avi, per així poder decir tots els menús de l’avi que ens venen de gust, i exposar allò que més ens agrada i el què menys, la paraula és nostre!

Com veiem que la calor no afluixa, farem un bonic taller de decoració de ventalls, per refrescar-nos els dies calorosos amb dissenys exclussius.

Tot això sense deixar descuidada la nostre ment amb els tallers de memòria, estimulació cognitiva, reminiscències, estimulació sensorial… i el cos amb les sessions de fisoteràpia, tan individuals com grupals.

Som gent activa i seguim, seguim amb les sessions de moviment i música amb la Inés, cada dilluns sense falta. I a més, amb el inici del bon temps, hem iniciat de nou els passetjos teràpeutics cada dimecres, hi esteu conviadats.

I, per acabar el mes, celebració dels aniversaris a la residència La Vostra Llar Les Dàlies, d’aquells que heu fet anys, així doncs endavant!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles