JULIOL temps de festa Major

El mes de juliol, festa major de Terrassa i, aqui, a la residència La Vostra Llar Terrassa  l’engalanarem amb unes banderoles que hem confeccionat en el nostre taller de costura. Ho tenim tot a punt.

A principis de mes començarem fent el consell de l’avi, la nostre opinio és la que val per saber allò que ens agrada i el que no. Decidirem aquells àpats que volem pels propers menus de l’avi. Sempre el primer dijous de mes.

Com veiem que aquest estiu serà calorós, farem un taller de decoració de ventalls, per fer-los ben bonics i pràctics. Som persones que estem en tot.

Seguim cuidant la ment amb els tallers de reminicències, de memòria, estimulació cognitiva… i el cos sempre en forma amb els passetjos terapèutics, i les sessions de fisioteràpia individual i grupal.

Pedalejant per Terrassa amb la iniciativa “Bici sense edat”, organitzada per l’Ajuntament de Terrassa i prestada per voluntaris…  Endavant valentes!

En acabar el més farem la festa d’aniversari per aquells de nosaltres que fem anys al juliol,

Som-hi? Ens hi posem.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles