Juliol, temps de terrasses

Ja hem deixat enrera el més de juny, però encara ens queda temps de tardes a la fresca per gaudir de la nostra terrassa. Aquest més passat hem gaudit amb les revetlles, i ara en seguirem disfrutant amb les llargues tardes de converses amb bona companyia.

Aquest més  a la residència La Vostra Llar Gràcia de Barcelona ens reunirem tots en el consell de l’avi per opinar i proposar els nostres menus de l’avi per el proper any.

Ah! i per si la calor no afluixa farem un taller de decoració de ventalls que seran exclusius, i ens ajudaran a passar les tardes caloroses del mes.

Iniciem sessions de teràpia amb gossos per estimular les funciones cognitives, l’autonomia personal en les activitats diàries i l’activitat motora.

Aqui no fem vacances ni de les nostres ments ni del nostre cos, per tan seguirem amb els tallers d’estimulació cognitiva, reminiscències, estimulació sensorial, i les teràpies tan individuals com col·lectives amb la fisiotetapeuta.

Som gent que la gresca i la xerinola ens encanta, així doncs començarem  celebrant el menú de l’avi, i acabarem el més celebrant els aniversaris de tots aquells que han fet anys aquest mes… I pel mig segur que alguna o altra tarda de vermut a la terrassa  també farem.

Endavant amb l’estiu!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles