agencia de marketing

La millor companyia

Aquesta passada setmana s’ha dut a terme a la residència per a gent gran La Vostra Llar Reig, a La Garriga, l’última sessió d’una de les activitats que més agrada als nostres residents, la teràpia amb gossos.

Al llarg d’aquestes setmanes hem exercitat la motricitat fina amb l’ajuda dels nostres companys canins, donant-los premis d’un en un amb una cullera, acariciant-los i passejant-los amb la corretja, llençant joguines i demanant-los la poteta.

També s’ha treballat la memòria a través de jocs i hem passat estones molt entretingudes cridant a la Crema i la Galeta d’un costat cap a un altre perquè fessin moneries demanat atenció i carícies.

Els nostres avis han cuidat molt bé de les gossetes que han vingut a fer que els nostres dies fossin encara més animats, donant-los més premis dels que tocaven, aprofitant qualsevol excusa per acariciar-les i jugant amb elles cada moment que podien, formant un vincle únic i que no oblidaran.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles