La Tardor, capvespres cada dia més aviat

Ja tenim aquí la tardor, i amb ella els colors càlids i els capvespres que cada dia arriben més aviat. Però a la residència La Vostra Llar Gràcia de Barcelona l’activitat no s’atura. Tenim en ment preparar el panellets per gaudir de la castanyada. Volem treure a la Engràcia, la nostra castanyera tan entrenyable, que ens donarà la benvinguda a l’entrada de la residència.

Qui será la que representarà a la residencia pel Concurs de castanyeres de La Vostra Llar?  Estigueu atents que a finals de mes ho sabrem.

Aquí ens agrada estar en forma amb les activitats que ens proposa setmanalment la nostre fisoterapeuta, i totes aquelles activitats que ens mantenen la ment activa reminiscències, grups de conversa, estimulació cognitiva, estimulació sensorial…) sempre ens hi apuntem.

Una de les coses que més ens agrada és trovar-nos i fer partidetes al domino, al bingo, la oca, parchis… Jocs que ens uneixen i que ens fan pasar estones molt agradables.

I Festes, totes les festes que hi ha no ens perdem ni una: el primer dijous de mes el dinar de l’avi, l’ultim divendres de mes els aniversaris… Que us sembla, ens hi posem?

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles