agencia de marketing

La Vostra Llar Terrassa obre les seves portes a Canal Terrassa

Canal Terrassa ha visitat les instal·lacions del centre geriàtric La Vostra Llar Terrassa, situat a la cantonada entre els carrers del Racó i Puig Novell. La inaguració del centre, que tindrà una capacitat de 72 places de residència i 15 de centre de dia, està prevista per a finals d’aquest mes de maig.

En aquest enllaç podeu llegir la notícia i ver el vídeo complet de la visita de Canal Terrassa.

Si vosaltres també voleu visitar el centre La Vostra Llar Terrassa, només heu de concretar data i dia al telèfon 930 129 281 i apropar-vos al carrer Puig Novell 20 de Terrassa.

Podeu desplaçar-vos en transport públic, estem a 5 minuts de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a 15 minuts de l’estació de Renfe. I, si veniu amb cotxe, gaudireu d’una hora d’estacionament gratuït al pàrquing Vapor Gran, Carrer de Sant Genís, 25, perquè pugueu visitar-nos amb total tranquil·litat (us lliurarem un val d’una hora perquè pugueu bescanviar-lo al finalitzar la vostra visita).

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles