Maig Mes de flors

El mes de Maig és el mes de les flors, … les que ja treuen el nas a la nostra terrassa, i ha arribat el moment de gaudir-ne al màxim  d’ella. Ens encanta cuidar les nostres flors, passar estones xerrant amb els companys, gaudir d’una bona lectura….. la nostre  terrassa de la residència la vostra llar Gràcia de Barcelona és un dels nostres recons preferits.

I parlant de la nostre terrassa, és un bon més per fer l’arrossada, un àpat a l’aire lliure, amenitzat amb un grup de múisca ,  i que de ben segur ens animem a fer uns balls, som gent que ens agrada la gresca.

No volem deixar cap detall sense atendre , així que aquest més iniciarem un taller de costura que en primer terme el dedicarem a fer banderoles per engalanar la nostre bonica terrassa, posem fil a l’agulla?

Tenim tot un més per endavant per fer allò que ens agrada , cuidar ment i cos, amb tallers de estimulació cognitiva, reimiscències, gimnàs en grup i individual…. I  assaborir cada primer dijous de més el nostre menú de l’avi, amb què ens deleitaran aquest més?

I les celebracions dels aniversaris que ens plau sempre compartir la bufada d’espelmes, si  l’ultim divendres de més la farem grossa

Flors, arròs, festa, companyia, aniversaris, tallers, activitats….. ens hi posem?

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles