agencia de marketing

Menjar bé és salut

Al centre de gent gran La Vostra Llar Les Dàlies del barri de Horta-Guinardó considerem que una bona alimentació és fonamental per al benestar físic i anímic dels nostres residents. Per això, comptem amb cuina pròpia, menús equilibrats i variats dissenyats per nutricionistes, adaptats a les diferents necessitats alimentàries. També gaudim i ens cuidem amb el deliciós “Menú de l’avi”, que trien els nostres residents, i amb múltiples menús especials al llarg de l’any.

Per aquest funcionament ens basem en tres factors fonamentals: una cuina pròpia, que comporta un personal especialitzat i unes instal·lacions adequades. La cuina pròpia és un element important, però no suficient. És primordial la vigilància i la supervisió médica i nutricional de totes les el·laboracions. Un tercer element es que els propis residents tenen tota la llibertat per suggerir canvis en els menús, sempre que entrin en els paràmetres mèdics que són supervisats pel centre.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles