agencia de marketing

Ja s’apropa el Carnestoltes!

Un mes que s’acaba i un de nou que ens espera… I quin mes!

Arriba carregat de noves activitats i és que Febrer és el mes de l’amor, de l’alegria i la festa! Però anem per parts:

El primer dijous  del mes celebrarem el típic “Menú de l’avi” on són els nostres residents els que escullen els plats de què es compon aquest menú.

Aquest mes estarem molt ocupats ja que hem d’engalanar el nostre centre per tal d’adequar-lo a la festa del Carnestoltes!

Per això, farem un seguit de tallers de manualitats enfocats a aquesta fita. No podem deixar de pensar en la nostra disfressa i això també ens ocuparà gran part del temps!

Tot això sense deixar de banda el treball diari que els nostres tècnics realitzen per garantir que els residents treballen la seva autonomia i el seu desenvolupament diari tenint en compte les capacitats de cadascun.

El dia 24 celebrarem el dijous Gras i per la tarda una bona festa per celebrar la setmana del Carnestoltes!

Des de La Vostra Llar Blanes us convidem a què la setmana del 24 de Febrer al 2 de Març vingueu a veure als vostres familiars amb algun complement de Carnestoltes i així col·laborar amb l’ambient festiu.

Com veieu a La Vostra Llar Blanes no parem i sempre tenint en compte el benestar dels nostres residents perquè ells són el cor de la nostra residència.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de los servicios disponibles