agencia de marketing

La nostra història, els nostres records: 21 de setembre Dia internacional de l’Alzheimer

Hem deixat enrere el mes d’agost, ara iniciem setembre, mes de rempendre coses després d’aquest dies de vacances. El dia 21 de setembre és el Dia internacional de l’Alzheimer, una data molt important pel reconeixament de tots aquells que hi conviuen. Nosaltres desde la residència La Vostra Llar Les Dàlies de Barcelona volem d0nar-hi el lloc que li pertoca, per això estem organitzant unes Olimpiades pel record, on els nostres residents donaran el millor de si mateixos i farem un bon treball d’equip per aconseguir el millor pòdium.

Volem destinar diferents activitats i tallers per nevegar per la historia dels nostres residents, així que apartir de fotografies, escrits objectes les families ens fan arribar ens endinsarem en el record de tots ells.

Per poder dur a terme tot, seguirem entrenat les nostres ments i cos amb les activitats de estimulació sensorial, reminiscències. arterapia, estimulació cognitiva. musicoteràpia, fisioteràpia grupal, sessions de fisioterapia individuals, passeigs terapèutics….

I, per agafar força, ja al inici de mes, el primer dijous farem el dinar de l’avi cargat d’energia! i per recompensar-nos, a final de més, l’últim de dilluns farem la festa de celebració de tots els aniversaris dels residents que han complert anys aquest més.

Passat, present i futur sempre en moviment!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de los servicios disponibles