agencia de marketing

Preparem el Carnestoltes

S’acosta el Carnestoltes a la residència La Vostra Llar les Dàlies de Barcelona, així que estrenem el mes de febrer amb les activitats temàtiques per anar ambientant el centre. També prepararem entre tots la disfressa d’aquest any i la decoració de la nostra llar.

El Carnestoltes no serà la única activitat que farem aquest mes de febrer, continuarem amb les activitats habituals que tant agraden als nostres residents. Cada dijous ens acompanya la Miriam i la Mega a la teràpia amb gossos amb els terapeutes de ItCan. És una activitat amb molt bona acollida entre els nostres avis i àvies que els aporta múltiples beneficis com l’estimulació de la memòria i les habilitats motores, fomenta la socialització, redueix l’ansietat i la depressió, entre d’altres.

Continuem també amb les rehabilitacions motores individuals i les sessions grupals per mantenir els nostres residents actius. Les sessions de fisioteràpia agraden molt, ja que, a més de ser molt beneficioses per ells, passen una bona estona amb els companys i augmenten l’autoestima. Mantenim també els habituals tallers de manualitats i de pintura, on els avis i les àvies deixen anar tota la seva creativitat, així com els tallers de ludoteràpia, de reminiscència i d’estimulació cognitiva i sensorial, per mantenir i preservar les capacitats cognitives. Com ja sabeu, el menú de l’avi és també un fixe a les residències La Vostra Llar, on els residents escullen els seus plats preferits per menjar, així com la nostra festa estrella mensual: la celebració dels aniversaris.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de los servicios disponibles