agencia de marketing

El vostre somriure és el nostre motor!

El benestar integral dels nostres residents és el principal objectiu del nostre treball i és per això que tot l’equip de professionals, cadascú des de la seva disciplina, analitza i estudia cada cas de manera individual per poder-li oferir a cada resident l’atenció i tractament més adient amb la finalitat d’obtenir una qualitat de vida òptima.

Des de la residència La Vostra Llar Reig de La Garriga prioritzem sempre la felicitat, i aquesta passa per una bona cura de l’avi o àvia en les activitats de la vida diària, un bon acompanyament i suport en tot allò que necessiti en el dia a dia i en els aspectes més quotidians. També tenim present l’acompanyament i anàlisi psicològic que ens ajuden a tenir una visió global de la persona i poder detectar de manera precoç qualsevol variació en el seu estat. Tota la part de treball físic i estimulació de les articulacions esdevé essencial per mantenir la mobilitat del resident i potenciar la seva autonomia en tots aquells camps que sigui possible. Per últim, destaquem com a àrea essencial per la felicitat de la persona un pla d’activitats guiades que estimulin i fomentin l’atenció, expressió oral i socialització entre el grup d’iguals.

Entre totes aquestes àrees d’atenció directa amb els residents tenim la voluntat d’aconseguir un estat de benestar òptim en els nostres avis i àvies i que així puguin sentir-se com a casa seva, ja que el centre és això, casa seva i nosaltres la seva família de La Garriga!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de los servicios disponibles