agencia de marketing

Inaugurada la residència de gent gran La Vostra Llar Terrassa

El grup La Vostra Llar ha inaugurat  la residència per a gent gran La Vostra Llar Terrassa al Barri del Centre de la ciutat de Terrassa. Amb aquesta obertura, el grup La Vostra Llar compta ja amb 8 residències per a gent gran a Barcelona, l’Hospitalet, Girona, Blanes, Mataró i La Garriga, que ofereixen més de 500 places i donen feina a 250 professionals.

La Vostra Llar Terrassa està ubicada al carrer Puig Novell, 20 i disposa d’unes instal·lacions de més de 2.779 m2 amb capacitat per acollir 72 persones en habitacions individuals, dobles i suites amb terrasses d’ús privat. El projecte ha suposat una inversió al voltant dels 700.000 euros.

La nova residència compta, a més, amb 15 places de centre de dia i permetrà la creació de més de 40 llocs de treball quan estigui a ple rendiment.

La seva privilegiada situació al centre del municipi permetrà l’accés a tots els serveis i comerços, així com a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, agilitzant el desplaçament tant de familiars i amics com de treballadors de la residència.

La directora general del grup La Vostra Llar, Maria Domènech, va assenyalar que “la qualitat i el nivell dels serveis seran prestats pels millors professionals, altament qualificats i profundament compromesos amb el seu treball, així es procura una assistència integral, personalitzada i orientada a una atenció càlida, amable i respectuosa per a cobrir les necessitats de les persones que fan d’aquesta residència la seva nova llar”. Va destacar a més que “és una profunda satisfacció per a La Vostra Llar inaugurar el seu vuitè centre residencial, sempre amb el ferm compromís d’assegurar el benestar de les persones usuàries, garantint la seva seguretat, prevenció i protecció amb estrictes protocols de pautes d’actuació”.

La Vostra Llar Terrassa es caracteritza per l’amplitud i lluminositat dels seus ambients i habitacions. A més de serveis mèdics, infermeria, fisioteràpia, educació social, psicologia, etc., compta amb unitats especialitzades de rehabilitació tant física com cognitiva, destacant teràpies i activitats, com musicoteràpia, teràpia amb gossos o realitat virtual, que s’ajustaran a les necessitats, gustos i preferències dels residents i incidiran en una millora notable de les seves funcions motores, emocionals i socials.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de los servicios disponibles