agencia de marketing

Vine a visitar-nos!

La residència i centre de dia La Vostra Llar Terrassa té les portes obertes perquè pugueu visitar el centre i conèixer les seves instal·lacions i serveis, així com rebre informació de preus, tipus d’habitació, activitats o teràpies.
El trasllat a una residència d’avis suposa una experiència molt intensa per a qualsevol persona, per això és molt important visitar amb anterioritat el centre i demanar tota mena d’informació que pugui ajudar a prendre una decisió.

La directora del centre, Sandra Pascual, i la treballadora social del grup La Vostra Llar, Ángeles López, realitzaran una visita guiada perquè pugueu conèixer personalment les habitacions, espais comuns, terrasses, cuina, sales de fisioteràpia, cinema, visites, etc.

Només heu de concretar hora i data de visita al nombre 930 129 281 i apropar-vos al carrer Puig Novell, 20 de Terrassa. Podeu desplaçar-vos en transport públic, estem a 5 minuts de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i a 15 minuts de l’estació de Renfe. I, si veniu amb cotxe, gaudireu d’una hora d’estacionament gratuït al pàrquing Vapor Gran, Carrer de Sant Genís, 25, perquè pugueu visitar-nos amb total tranquil·litat (us lliurarem un val d’una hora perquè pugueu bescanviar-lo al finalitzar la vostra visita).

Els nostres protocols d’adaptació garanteixen una acollida càlida, respectuosa i amable per als residents, als quals tractem de garantir la seva autonomia amb programes de fisioteràpia i teràpia ocupacional individualitzada. A més, preservem i fomentem el vincle emocional dels residents amb les seves famílies, amics i entorn per cobrir les seves necessitats socials i emocionals. Mantenir les seves relacions socials els ajudarà també a incrementar la seva autoestima.

Us esperem!!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de los servicios disponibles