agencia de marketing

Visita del servei de Gent Gran i del SAAP de Terrassa

La residència La Vostra Llar Terrassa ha rebut la visita del servei de Gent Gran i del Servei d’atenció per a l’autonomia personal de Terrassa.

Una visita guiada per Sandra Pascual, directora del centre, per endinsar-se en el disseny d’aquest centre basat en el model d’unitats de convivència, amb espais comuns amplis i diferenciats, terrasses exteriors i zones biosaludables per facilitar l’autonomia i el desenvolupament del projecte de vida dels usuaris.

La Vostra Llar Terrasa oferirà un servei assistencial acurat i professional, amb un tracte respectuós, familiar i càlid, incidint en la personalització de l’atenció, així com en la seguretat, prevenció i protecció de les persones grans.

La Vostra Llar Terrassa està ubicada al carrer Puig Novell, 20 i disposa d’unes instal·lacions de més de 2.779 m2 amb capacitat per acollir 72 persones distribuïdes en 14 habitacions individuals i 29 dobles. Compta, a més, amb 15 places de centre de dia i permetrà la creació de més de 35 llocs de treball quan estigui a ple rendiment.

La seva privilegiada situació al centre del municipi permet l’accés a tots els serveis i comerços, així com a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, agilitzant el desplaçament tant de familiars i cercles pròxims com de treballadors de la residència.

Moltes gràcies per acompanyar-nos en l’obertura del nostre centre.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de los servicios disponibles