agencia de marketing

Obsequi de Terres de l’Ebre

Un grup de productors i productores de cítrics de Terres de l’Ebre, sota la campanya “Gràcies des de Terres de l’Ebre”, han lliurat de manera gratuïta taronges de la varietat Navelina a la residència La Vostra Llar Gràcia de Barcelona.

L’objectiu d’aquest obsequi és agrair als professionals de la residència i en especial a les persones grans que hi viuen, l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període tant complex, a través de la fruita més representativa de Terres de l’Ebre.

Aquesta iniciativa, que compta amb el suport dels Departaments de Salut, Treball, Afers Socials i Famílies, Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, amb l’Institut Municipal de Serveis Socials i l’Agència de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona, ja es va dur a terme el passat mes de desembre a totes les residències de gent gran de Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Des de La Vostra Llar Gràcia volem agrair a Terres de l’Ebre aquesta preciosa iniciativa en reconeixement a la fortalesa i valentia dels nostres usuaris i de tots els professionals que s’encarreguen de la seva cura.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles