Octubre, octubret, s’enduu la calor i ens porta el fred!

L’octubre ha arribat i un munt d’activitats hem recuperat! A la residència La Vostra Llar Reig de La Garriga estem entusiasmats per tornar a reprendre tres activitats que, degut a la pandèmia, vam haver de deixar de banda.

Aquestes activitats són:

  • Visites religioses: Reprendrem la visita mensual d’un representant de l’església local que ens vindrà a fer una lectura religiosa i donar la comunió en mà.
  • Desfilada modernista: Podrem tornar a gaudir de la desfilada de vestits modernistes a la residència, a càrrec de l’Associació Modernista de La Garriga.
  • Actuació teatrealitzada: Visualitzarem un acte teatral en el que la nostra residència protagonitza l’escenari de diversos fets de la Guerra Civil.

A banda d’aquestes activitats, no volem deixar de banda les que estem duent a terme actualment i que ens aporten diversos beneficis. Així doncs, seguirem amb les sessions de Teràpia Assistida amb Animals, les sessions de reminiscència a través de fotografies, les partides de punteria, els passejos i la cura del jardí tenint en compte que ben aviat gaudirem de més plantes aromàtiques i, per últim, seguim amb els tallers manuals sempre relacionats amb la temàtica del mes, aquest Octubre doncs començarem amb la tardor.

Com a novetat aquest mes celebrarem el dia de la Gent Gran amb un bon berenar d’orxata i tarta gelada i sempre amb la millor companyia!

No ens oblidem del menú de l’avi cada primer dijous de mes i les festes d’aniversaris l’últim divendres de mes.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles