Plens de vitalitat a l’agost

Realitzar diferents activitats aporta múltiples beneficis i manté actius tant físicament com mentalment a la nostra gent gran.

Els jocs són activitats molt necessàries per a totes les etapes de la vida, però especialment per a la gent gran a causa dels seus grans beneficis. Fomenten la sociabilitat, activen la ment i són font d’entreteniment i diversió. Milloren la positivitat i, al mateix temps, augmenten la capacitat física.

A la residència i centre de dia La Vostra Llar Blanes utilitzem les tardes de jocs de taula per mantenir converses amb la resta de companys i realitzem setmanalment activitats d’entreteniment, memòria i diversió.

En les dinàmiques grupals potenciem la cohesió del grup i la reminiscència. En les tertúlies grupals, els nostres avis i àvies elaboren la seva opinió a partir d’una notícia d’actualidat, generant debats molt interessants. Gaudirem de tallers d’estimulació cognitiva i musicoteràpia.

Durant aquest mes d’agost, també potenciarem la vessant més artística dels nostres residents amb un taller de decoració i disseny de ventalls de fusta.

Continuarem treballant per mantenir el cos actiu mitjançant sessions de teràpia individual i grupal i amb activitats de gimnàstica de manteniment amb diversos elements (cordes, globus, pilotes…).

Celebrarem els aniversaris dels avis i àvies nascuts al mes d’agost amb una bona festa, música i molta gresca!

Moltes activitats per gaudir de l’estiu.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles