agencia de marketing

Preparant la festa de Carnestoltes

Estrenem el mes de febrer preparant activitats i tallers temàtics per gaudir i celebrar amb molta alegria i diversió la festa de Carnestoltes.

Entre tots decidirem la disfressa d’aquest any, que estarà inspirada en alguna festa popular, segur que us sorprendrem!! i també prepararem la decoració del centre a través de diferents tallers de manualitats.

Continuarem amb les activitats habituals que tant agraden als nostres residents. Estimulació de la memòria, desenvolupament d’habilitats motores, socialització, rehabilitacions individuals i grupals, tallers de ludoteràpia, de reminiscència, d’estimulació sensorial…

Als tallers de reminiscència setmanals farem memòria de quines eren les disfresses més típiques de la infantesa dels nostres avis i àvies, quins vestits van haver de cosir i inventar-se per disfressar als seus fills i filles… i molt més!

A les sessions de fisioteràpia aconseguim millorar la flexibilitat i la força dels nostres residents, potenciem l’equilibri i augmentem el benestar funcional i emocional, ja que passen una bona estona amb els companys i així augmenten la seva autoestima.

  • Primer dijous del mes celebrarem el “Menú de l’avi” on són els nostres residents els que escullen els plats de què es compon aquest menú. De primer, gaudirem d’uns entremesos amb formatge de cabra. Continuarem amb una sarsuela de peix. I, de postres, profiteroles amb xocolata calenta.
  • Dilluns 14 de febrer celebrarem el día de l’amor i la fraternitat amb Sant Valentí.
  • Dijous 24 de febrer Dijous Gras on gaudirem de la tradicional coca de Llardons i d’un menú protagonitzat pels ous.
  • Celebració dels aniversaris amb una bona festa, aperitiu i pastís.

Com cada mes, continuarem amb les activitats lúdiques, com els jocs de taula, els tallers de pintura, manicura o lectura… També es mantenen les activitats d’estimulació cognitiva individuals i grupals. Totes aquestes activitats ajuden als residents a mantenir i preservar les seves capacitats cognitives, a estimular el llenguatge, a promoure la interacció i socialització i, en general, a augmentar el seu benestar.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles