agencia de marketing

Realitat virtual al juliol

A la residència La Vostra Llar Les Oliveres hem estat engrescats realitzant diferents activitats emmarcades a l’arribada de l’estiu. Hem pogut gaudir de concerts a la fresca, d’un taller de còctels i moltes més activitats.

De cares al juliol ens esperen noves sorpreses, per un costat estem preparant una activitat molt especial amb ulleres de realitat virtual, això permetrà que els nostres residents gaudeixin d’una experiència on es submergiran en espais apassionants sense sortir de casa.

També estem preparant un activitat especial de  pintura, on pintarem ventalls amb pintura tèxtil, decorant-los amb colors vius i estiuencs!

Hem iniciat els passeigs terapèutics  que milloren el funcionament cardiovascular, les articulacions i la musculatura i fomenten la vinculació dels usuaris amb el seu entorn social, ja que els familiars poden acompanyar-los en aquesta saludable activitat.

Tardes de cinema, festa d’aniversaris, tallers d’estimulació cognitiva, psicomotricitat fina, jardineria, sessions de rehabilitació individual i grupal..  Són altres de les activitats que ens esperen aquest mes de juliol.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles