agencia de marketing

Records: Passat, present i futur

El mes de setembre és el més que és celebra el Dia Internacional de l’Alzheimer. Aquets dies a la residència La Vostra Llar Les Dàlies de Barcelona estem fent un seguit d’activitats que el fil conductor és el RECORD.

El records ens porten al passat, ens guíen el present i ens marcan el futur. La nostra història està marcada pels records, el calimetratge de la intensitat de la nostre vida. La Rosa s’emociona al recordar els seus moments de juventut, és inevitable que la cara se li transformi en una mirada de noia de 20 anys. Quan recorda es trasllada al passat en aquells dies viscuts, i s’adona que avui és part d’aquest passat i que potser, encara que la memòria li faci una mala passada, aquests records marcaran el seu futur, doncs són l’essència del seu ser.

Però, sabeu què és el més impresionant de recordar els dies passats?… Ens  diu la Rosa, doncs que aquí els puc compartir amb tots els companys, i em sento part del grup, sóc part del grup. Els records ens uneixen.

Seguim doncs amb aquest viatge apassionat cap al passat que ens acompanyarà aquí, ara i  sempre! Potser l’Alzheimer ens els amaga, però segur que alguna paraula, un gest, una olor… ens faran reviure la sensació i l’emoció intensa continguda dins el record.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles