agencia de marketing

Reflex de Nadal

Quan arriben aquestes dates posem les decoracions nadalenques, sempre ben brillants perquè en elles es reflexi la felicitat i les emocions que ens desperta. Però què passa si és el nostre primer Nadal?

Tal i com ens ha passat a la residència La Vostra Llar Terrassa, som nous amb això de les festes de Nadal, no tenim les decoracions de l’any passat per poder engalanar la casa, i doncs? Doncs res! mans a la feina, entre tots estem confeccionant les millors decoracions que us imagineu en el taller d’art teràpia.

Amb el fisioterapeuta seguin constants amb les sessions de psicomotricitat grupal, yoga i sessions individuals. No volem deixar de banda la nostre ment, així que la cuidem amb les sessions d’estimulació cognitiva, reminiscències, grups de conversa i estimulació sensorial.

I com no… aquestes festes volem donar el millor de nosaltres, el dimecres dia 22 farem la festa de Nadal on no hi faltara un bon àpat, la visita del Pare Noel (amb alguna sopresa que ens portarà) i música i ball!! Per a tots vosaltres, us tenim prepat un detall que hem creat amb les nostres mans per desitjar-vos el millor dels nadals.

Arbre de Nadal??? I tan! A l’entrada el podreu trobar, junt amb la panera que sortejarem entre tots els residents el dia 22. Una bústia vermella posem a l’entrada per enviar-nos els millors desitjos per aquestes festes… Així doncs que sense més som-hi a reflexar el millor de nosaltres!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles