agencia de marketing

Satisfacció amb la vida

La qualitat de vida és el fonament del benestar i la salut. D’aquesta manera, amb la finalitat d’assolir una bona qualitat de vida dels avis, des del centre residencial La Vostra Llar Blanes fomentem i organitzem activitats d’intervenció psicosocial a través de la psicomotricitat i l’activitat física. La nostra finalitat és aconseguir un benestar emocional, intel·lectual, físic i ocupacional, que permeti un envelliment satisfactori, saludable i actiu.

L’activitat física presenta efectes molt favorables sobre el metabolisme, però també sobre la salut mental. És per aquest motiu que l’equip multidisciplinari de la residència treballa en aquesta línia per influir de forma positiva a les necessitats dels avis amb l’objectiu de potenciar l’autoestima, l’autoconfiança, pal·liar l’ansietat i, en general, augmentar el benestar general reduint al màxim el risc de deteriorament.

La nostra major satisfacció és veurel’s alegres!

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles