agencia de marketing

Sensacions positives i agradables del Txi Kung

El dimarts dia 7 de Gener es van iniciar les sessions de Txi Kung a la residència La Vostra Llar Reig de La Garriga. El Txi Kung és una pràctica física procedent de la Xina i enmarcada dins la Medicina tradicional xinesa que combina moviments suaus i repetitius amb exercicis de respiració i relaxació.

Aquesta pràctica té per objectiu reforçar el sistema locomotor, articular i respiratori, treballar la propiocepció, estimulació de la memòria, potenciar la relació amb el propi cos i amb els altres, augmentar sentiment d’autoestima i experimentar sensacions positives i agradables.

En la primera sessió ja es va observar com els residents seguien molt atents els exercicis pràctics guiats per la terapeuta del taller, la Gemma. Al finalitzar la sessió verbalitzaven el seu benestar després de l’experiència i comentaven que a més d’haver treballat moltes parts del cos també havia sigut molt una dinàmica amena i divertida.

Quinzenalment, tots els dimarts a la tarda de 17 a 18 hores fins al 14 d’abril, els residents podran gaudir d’aquestes sessions terapèutiques.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles