Setembre, un mes per recordar!

Setembre, un mes per recordar!

Ja deixant enrera dies de festa major, estades a la fresca a la terrassa i sol, moltes hores de sol, entrem al setembre, un mes per recordar!

A finals de mes, celebrarem el Dia internacional de l’Alzheimer i volem  dedicar els próxims dies a reviure i viure en la memòria. Farem unes Olimpíades pel record, unes jornades on disfrutarem, riurem i ens mourem. També volem treballar els nostres records, la nostre història i, per això, farem varies sessions i tallers variats per reconstruir-la, mitjançant fotografies, objectes, escrits… Que ens faran evocar instants viscuts.

Som persones  de no parar i farem les sesssions de fisioteràpia tan individuals com grupals que siguin de menester per estar en forma i àgils. Sempre constants.

I els tallers de estimulació cognitiva, reminiscències, estimulació sensorial… Són activitats que ens mantenen la ment activa.

També cuidem la nostre part més artística i creativa amb el taller d’arteràpia  i les sessions de teràpia amb animals, que cada dia ens agraden més.

Cos, ment, ànima i què més??? Doncs clar, l’estòmac! El primer dijous de mes deleitarem el paladar amb el menú de l’avi, sempre tant esperat. I, l’ultim divendres de mes, el menú especial i la gresca que l’acompanya per celebrar els aniversaris d’aquells de nosaltres  que hem hem fet anys.

Així doncs… comença setembre, un mes per recordar.

A senior man and woman hand using a touchscreen cell phone

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles