agencia de marketing

Somriures Inevitables

Els arbres floreixen en primavera, és el moment que en més esplandor lluixen les fulles i els fruits maduren; però fet curiós és el que ha passat aquest final d’estiu a la residència La Vostra Llar Gràcia de Barcelona: l’arbre dels records ha florit a finals de setembre, a tocar de l’inici de la tardor; i és que el nostre arbre és ben especial, floreix quan els altres comencen a perdre les fulles, i el seu fruit són bombolles de cristall que guarden en el seu interior el més preciat que tenim: els nostres records.

Les activitats que envolten el dia internacional de l’Alzheimer ens están fent viure i reviure la nostre vida, la nostre historia; és molt emotiu poder compartir amb la resta de residents allò que ens uneix, gaudim explicant i escoltant allò que forma part de nosaltres: els records.

És inevitable, tal i com li pasa a la Maria, deixar entre veure un somriure de felicitat quan revivim els nostres records.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles