agencia de marketing

Tenim ganes de castanyes i panellets!

Tenim ganes de panellets, castanyes i moniatos… però sabem que aquest dolços menjars no arribaran fins a final de mes, amb ansia esperarem cuinar els dolços i menjar calentones les castanyes. Ara per ara ens posarem mans a la feina per adornar ben bonic el dia assenyalat.

Sabem que els dies seran més curts, que la fresqueta es comença a notar, que haurem de treure els abrics de l’armari, però no ens fa mandra seguir amb els nostres exercicis de fisioteràpia. Ni el fred, ni la pluja ens espanten!

Volem que les nostres ments estiguin despertes, per tan farem les sessions de estimulació cognitiva, sensorial, reminiscències… I, sobretot, gaudirem dels jocs cognitius que tan ens diverteixen a la vegada que ens mantenen en forma la ment.

Ei! Que no??? Doncs sí! De nou remprendrem les passejades amb bicicleta per Terrassa, cada dijous a la tarda a partir de les 17h.

Els gossos de teràpia ens seguiran visitant un cop per setmana per alegrar-nos la tarda.

I per començar i acabar el mes de la millor manera farem el primer dijous el menú de l’avi i l’ultim dimarts celebrarem els aniversaris d’aquells de nosaltres que han fet anys aquest mes.

Alguna cosa més? I tan… El Concurs de castanyeres de les residències La Vostra Llar. Qui será la nostra candidata??? Això és una sorpresa que ho sabreu a final de mes. Ens acompanyeu?

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles