agencia de marketing

Teràpia assistida amb gossos

Des de fa unes setmanes hem recuperat la teràpia assistida amb gossos de la mà de Taonga Animal Care. La nostra gosseta de referència és la Bruna, una gossa molt carinyosa, tranquil·la i obedient que ve acompanyada del Pau i la Laura, els dinamitzadors de la teràpia.

Per què fem teràpia assistida amb animals?

La teràpia amb gossos aporta als nostres residents una estona agradable en la que els nivells de nerviosisme disminueixen considerablement, incrementa el sentit de la responsabilitat (en aquest cas envers l’animal), promou el manteniment de l’atenció i la concentració en una activitat, estimula la memòria a través de processos de reminiscència, tot activant records passats relacionats amb els gossos i la cura d’aquests.

El feedback dels nostres residents que han participat en la teràpia és positiva, sobretot fan referència a la bondat de la Bruna i en la bona estona que passen interactuant amb ella.

Sempre i quant la situació epidemiològica ho permeti i amb totes les mesures requerides, continuarem amb la teràpia degut a la bona acollida que està tenint.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles