Visca Desembre!

A la residencia i centre de dia La Vostra Llar Blanes tenim un Desembre ben carregat!

Com cada primer dijous de mes tenim el “Menú de l’Avi” on els nostres residents podran gaudir d’un àpat compost per plats escollits per ells mateixos.

Editarem un vídeo amb la cançó  «Quan somrius», escollida per representar el Nadal aquest any i, com no, prepararem algun detall pels nostres éssers estimats.

El dia 15 oferirem una missa a càrrec del mossèn de l’Església del Pins, el Sr. Josep.

Amb motiu de les festes nadalenques, el 20 de Desembre vindran els nois de l’IES Serrallarga per cantar unes nadales als nostres residents, el 22 de Desembre el Coro rociero de Blanes ens cantaran una selecció de nadales i el 23 els nens de la Catequesi de l’Església dels Pins ens visitaran i també oferiran una Cantada de Nadales.

Per acabar el 24 de Desembre celebrarem la festa del Nadal amb una actuació musical i un menú de gala. Però d’àpats especials estem ben servits aquest mes, ja que no podem oblidar el dia de St. Esteve i la nit de cap d’any!

I com és habitual, l’últim dijous de mes celebrarem l’aniversari dels residents nascuts al Desembre.

Tot això sense oblidar les nostres teràpies  destinades a estimular i mantenir les capacitats cognitives dels nostres residents i fomentar el major grau possible d’ independència i  una bona integració social dins el grup.

¿Quiere saber más?

Si desea información sobre el grupo La Vostra Llar, rellene el siguiente formulario y daremos respuesta a su consulta a la mayor brevedad posible.

Contacta con nosotros y te informaremos de las ofertas disponibles